Mustafa Necati İlkokulu


Vizyon: Sevgi ve hoşgörü ikliminin egemen olduğu, akademik ve sosyal aktiviteleriyle önder bir kurum olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin, kapasitelerince öğrenmelerini sağlamak, yaşadığı topluma uyumlu, kendilerine güvenen, sağlıklı, sosyal bireyler olarak yetiştirmek, onları bir sonraki eğitim kurumuna hazırlamak ve tüm paydaşlarımızı bu tutum ve anlayışa sahip kılmaktır.

Başarılar: BAŞARILARIMIZ 1-Halk Oyunları Geleneksel dalda son yıllarda sürekli il birinciliklerimiz. 2-SBS sınavlarında başarı göstererek Anadolu Öğretmen Lisesi, Turizm Otelcilik, Kız Meslek ve Endüstri Meslek Liselerine kayıt yaptıran öğrencilerimiz vardır. 3-Davul-Zurna v.b.enstrümanlarını iyi çalabilen “Suyun Ötesi Ritm Grubu” adı altında Davul Darbuka Şov grubumuz vardır.

Saatler: 08:40 15:00
Isınma: DOĞAL GAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:  2011-2013 YILLARI ARASI AB COMENİUS OKUL ORETAKLIKLARI FOLKS OF FOLK FİLE/DOSTLARIMIN KÜLTÜR DOSYASI ADLI AB PROJESİ  2013 YILINDA “SINIF İÇİNDE VE DIŞINDA DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ ÜZERİNE YENİLİKÇİ GELİŞMELER” ADLI AB PROJESİNİ  2014-2017 YILLARI ARASI ALMANYA HANNOVER ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN “KAPSAMLI STRATEJİLERLE ERKEN OKUL TERKİNİ ÖNLEME AB PROJESİ  2015-2016 YILLARI ARASINDA UYGULAYACAĞIMIZ EDİRNE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORİNATÖRLÜĞÜNDE BULGARİSTAN İPA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI ÇERCEVESİNDE “ESKİ VE FAKAT DEĞERLİ AB PROJESİ

Telefon - 902842231762

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://edirnemustafanecati.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞAÇ MAH. İSTİKLAL CAD. NO 38 MERKEZ / EDİRNE

Öğretmen :7
Öğrenci :112
Derslik :9
Atölye-İşlik :2
Kimya Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - KARAAĞAÇ MAH. İSTİKLAL CAD. NO 38 MERKEZ / EDİRNE

Ulaşım Minübüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km